Om butikken

Butikken

ByGoul ligger på Søndergade 22, 8464 Galten. Butikken er opført i 2022 af Katarina Goul og med over 200 kvadratmeter butik dækker ByGoul over et stort og bredt udvalg af dametøj, damesko, herresko og børnesko.

Vores dametøj spænder alt fra de unge piger til den modne kvinde +40, derudover har vi også en afdeling for plus piger, så der er en masse tøj for alle uanset alder, smag og størrelse.

Hos ByGoul kan du finde tøj og sko både til den afslappende stil men også til den mere trendy og moderne type, som elsker at gøre noget ud af sig selv, uanset om det er i hverdagen eller i weekenden.

I butikken kan du altid finde vores venlige, faguddannede personale, som til en hver tid står klar med kompetent rådgivning og vejledning. Vores holdning er service, service, service, og vi vil altid gå hele vejen for at få en tilfreds kunde.

Vi tilbyder altid en fin bytteservice på varer købt hos ByGoul. Hvis du ønsker at købe en gave, bliver den selvfølgelig pakket flot ind med byttemærke på.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken til køb af skønne modevarer inden for tøj og sko på Søndergade i Galten.

Butikken